Teambuilding

Hvorfor er teambuilding vigtigt? Evnen til at samarbejde er af største betydning i alle organisationer, det skaber gode sociale relationer, hvilket er en motivationsfaktor hos de fleste medarbejdere, noget en teambuilding aktivitet kan påvirke positivt.

Styring af teambuilding arrangement

Hos Bumblebee Event samarbejder vi med de allerbedste i eventmarkedet indenfor teambuilding, og vi hjælper dig i processen, når dit hold skal udfordres, samarbejde og træne kompetencer og færdigheder.

Vi står for teambuilding og planlægger alt fra trekking, adventure, rappelling, kajak til mere rolige aktiviteter som kokkeskole eller forhindringsløb. Du bliver mentalt træt men oplever fornyet energi efter et professionelt arrangeret teambuilding forløb. Det er her man får øjnene op for sine kolleger og ser, hvordan man kan ”spille hinanden bedre”.

Dette er ikke en firmafest eller bowlingtur – det klarer vi en anden dag.

Ambitionsniveau

Skalaen er stor, og vi favner bredt fra ”krydsord til jægersoldat”, og når vi har identificeret virksomhedens ambitions- og kompetenceniveau, så udvikler vi forløbet, sammensætter teambuilding øvelser, så det matcher jer.

Teambuilding handler bl.a. om at:

  • skabe tryghed i gruppen
  • hjælpe og tage imod hjælp
  • være åben for løsningsforslag
  • styrke samarbejdet
  • vokse som gruppe og som person

Teambuilding er motiverende for dine medarbejdere

Tag fat i Bumblebee Event hvis dit team skal kunne noget mere og lad os hjælpe med at holde tøjlerne, når de skal holdes, og slippe dem når det er tid.

Vores mange samarbejdspartnere sikrer at vi kan varetage dit teambuilding arrangement, hvad enten du sidder i Aarhus, Aalborg, Odense, København – alle byer og virksomheder, der gerne vil udvikle medarbejdere ved at bruge teambuilding som lærerig og motiverende faktor.

Som man siger, så er glade medarbejdere de mest effektive og produktive og nogle gange skal der faktisk kun gode intentioner og få handlinger til for at opnå dette. Det kræver dog en løbende indsats at skabe de rigtige vilkår og rammer, når mennesker skal samarbejde om et fælles mål på tværs af personlige og kulturelle forskelle og det kan være en fordel at få hjælp af professionelle til at få en udbytterig teambuilding dag.

Vi kan hjælpe med alt fra idéer til planlægning, afholdelse og evaluering af din teambuilding event.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud