Strategimøde

Holder I strategimøder for at sprænge rammerne? Holder I strategimøder for at tilpasse virksomhedens mål, eller holder I strategimøder for at sprænge rammerne, udfordre jeres ambitioner og give mening for jeres medarbejdere? Uanset hvad, er det vigtigt at komme godt fra start. Når du samler de udvalgte ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere, der skal bringe din virksomhed til succes, kræver det en nøje planlægning af dagen med de rette input, som giver jer en effektiv og energisk måde at udvikle jeres virksomhed på.

Planlægning af strategimøde

I en foranderlig verden er det vigtigt at have en strategi, der giver retning, så medarbejdere kan agere og kommunikere efter den. Hos Bumblebee Event er vi vant til at hjælpe med at kreere det kreative rum og skabe muligheder for at tænke store tanker, som genererer det indhold, der flytter jer fremad i jeres strategiproces.

Utraditionelle idéer

En strategiproces tager lang tid, og nogle bliver udfordret på egne ønsker og muligheder, fælles for alle er dog, at et skud endorfiner, hvor der arrangeres en aktivitet, hvor man tænker på noget helt andet, er rigtig godt for processen. Vi kan levere overraskelsen og aktiviteten, der får dig på andre tanker, og som får dig til at tilgå strategimødet med et åbent sind som f.eks.:

  • Koncert
  • Rappelling
  • Mindfulness
  • Teambuilding
  • Inspirerende talere

Professionelt styret strategimøde

Tag Bumblebee Event med på råd allerede i forbindelse med de indledende strategi-tanker, eller invitér os ind når du har behov for, at processen skal flytte sig – du bestemmer. Vi er den ekstra ressource, du kan trække på, når strategi-mødet, årsmødet eller topmødet skal afvikles professionelt.

Vi kan flytte fremtidens hold på mange forskellige måder, og vi designer forløbet 100% efter dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at vi sammen får lavet et strategiproces forløb med det bedst mulige resultat.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud