Kundearrangement

Vil I afholde et kundearrangement, som styrker jeres kunderelationer og jeres salg? At have gode relationer med sine kunder er essentielt. Det kan være kulturarrangementer, rejser, ture eller oplevelses-events helt eller delvist arrangeret for virksomheden og dens kunder. Kunden forlader dit kundearrangementet med en styrket opfattelse af dit brand og tættere relationer til dig og dine medarbejdere.

Hos Bumblebee Event har vi stor erfaring med at arrangere denne type events.

Vi har bl.a. lavet:

  • Intimkoncerter med danske kunstnere (Burhan G, Medina, Rasmus Seebach, Carpark North, Ida Corr, Turboweekend m.fl.) i virksomhedens lokaler
  • Foredrag med livsstilseksperter, fremtidsforskere, sportsstjerner m.fl.
  • Rejser til New York, London og Mallorca med indlagt sightseeing og præsentationer

Hvorfor skal du holde et kundearrangement?

Et kundearrangement viser, at du værdsætter dine kunder og giver dig mere loyale kunder. Et kundearrangement, hvor kunden er i fokus, viser, at du interesserer dig for dine kunder. Ved et kundearrangement har I tid til at se kunderne i øjnene og blive klogere på deres aktuelle behov og udfordringer. Et professionelt kundearrangement vil styrke dine relationer og i sidste ende dit salg.

Når du deler viden og oplevelser med dine kunder, får I naturligt en tættere relation. Hos Bumblebee Event bruger vi hele tiden opsamlet data til at lave endnu bedre relations-skabende events med afsæt i virksomhedens værdier.

Planlægning af kundearrangement

Har du selv en idé eller måske allerede planlagt et kundearrangement så tag fat i os og lad os hjælpe med at gøre det til en succes. Eller lad os sammen planlægge dit næste perfekte kundearrangement, konference eller firmafest.

Det er vigtigt, at alle detaljer får opmærksomhed, så din indsats ikke er skønne spildte kræfter.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud