Konference

Din konference skal give mening og skabe værdi. Når konferencen er slut, går deltagerne derfra rigere på viden, end da de kom. Det er alle arrangørers ønske, men det kræver mere end gode intentioner; det kræver forventningsafstemning og omhyggelig planlægning.

En konference kan ikke standardiseres men skal tænkes som et individuelt arrangement, som ender med en positiv oplevelse for deltagerne. Vi lytter til dine ønsker og udfordrer gerne på mange områder, så vi ender med en konference, som er mere en blot endnu en konference.

Overraskelse og bevægelse

I en tid, hvor deltagerne stiller høje krav til indhold og alt omkring en konference, er det vigtigt, at de bliver fagligt og personligt udfordret. Hvis vi lykkes med at overraske dem positivt, er vi forud på point. Mange glemmer, at overraskelserne kan gemme sig i selv de mindste detaljer, og det åbner en verden af muligheder. Skal I have stående tapas, eller skal jeres gæster sammensætte deres egen tallerken, som tilberedes over åben ild af en kok med speciale i thailandsk mad? Brug 10 min på en åndedrætsøvelse – det sunde åndedræt har en positiv effekt på din holdning, din energi og på forebyggelse af stress. Der er masser af muligheder, og vi går langt for at opfylde og udfordre dine ønsker!

Her et par områder hvor du kan overraske:

  • Lokation
  • Konferencier
  • Gimmick & underholdning
  • Medie & teknologi
  • Mad
  • Adgangsforhold
  • Overnatning

Bumblebee Event håndterer event management med ønsket om overraskelse og bevægelse, og vi ved, hvilke knapper der skal trykkes på, når deltagerne skal flyttes og overraskes på din konference, og når du skal huskes.

Bumblebee Event arrangerer konferencer, årsmøder, strategimøder og topmøder uanset størrelse i hele Danmark.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud