Kick off

Hvordan lancerer du bedst dit produkt? Når du lancerer et nyt produkt, skal offentligheden vide besked. Du skal skrive, sige og gøre de ting, som skaber en hype omkring dét, du gerne vil fortælle.

En uforglemmelig kick off

Hos Bumblebee Event er vi gode til at generere hype, så du bliver bemærket i mængden, og til at skabe rammerne, så din lancering eller re-lancering kan sole sig i rampelyset. Det handler bl.a. om planlægning, om at kende til adfærd og om mediehåndtering, hvor du italesætter det problem, du løser på markedet. Det kræver gode presserelationer – det har Bumblebee Event.

En produktlancering skal være en naturlig forlængelse af din branding strategi. Derfor skræddersyr vi en produktlancering, som stemmer overens med dit brands identitet og værdier. Imponér din målgruppe og lav et statement, når du lancerer et nyt produkt. Er dit produkt økologisk eller bæredygtigt? Giv forbrugeren en oplevelse så de husker, at dine produkter er grønne.
Vil du gøre dit produkt levende? Pust liv i dit nye produkt med en event, som får din målgruppe til at kigge efter dit produkt på hylden.

Vil du skabe nye energier?

Har du en særskilt event? Måske en ny sæson, der skal skydes i gang med manér? Præsentation af virksomhedens nye vision? Afholdelse af en konference? Eller en event i en af dine netværksgrupper? Ved arrangementer, hvor sammenhold giver motivation, vil en kick off være en formidabel måde at skabe nye energier for dig og alle deltagerne på.

Håndtering af din kick off

Når du bruger os til dine kick off´s, kan du vælge at bruge os til hele processen – fra idégenerering og planlægning til afholdelse af event – eller lade os håndtere dele af processen. Vi planlægger i tråd med dine interne guidelines for lanceringen og spiller professionelt sammen med øvrige samarbejdspartnere.

Uddrag af huskeliste til dine kick off’s

  • Idégenerering
  • Invitationer
  • Presse & mediedækning
  • Kommunikation (egne medier)
  • Teknik
  • Adgangsforhold
  • Vejret

Vi iscenesætter dit produkt og gør det levende!

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud