Jubilæum

Man skal huske at fejre sine succeser, og det må betegnes som en succes, når man skal fejre et jubilæum. Det personlige jubilæum vidner om loyalitet og evnen til at være omstillingsparat. En jubilæumsfest for virksomheden siger noget om ledelsens evne til at tilpasse sig mulighederne og at være handlekraftig. Fælles for begge typer er, at de bør markeres, som den mærkedag et jubilæum er.

De bedste jubilæer er planlagte

Det gode ved et jubilæum er, at man ved det i god tid. Jo bedre planlægning, jo større succes.
Hav respekt for dit jubilæum og tag fat i Bumblebee Event i god tid. På den måde er der større sandsynlighed for, at du kan få præcis dén lokation og dét arrangement, du ønsker for at fejre dit jubilæum.

Ingen succes uden en plan

Selvom du er i god tid med planlægningen af dit jubilæum, sørger bumblebee event for at lave en projektplan, der tager hånd om jubilæet fra start til slut. Vi sender gerne invitationer ud, laver pressemeddelelser og håndterer pressen, står for afholdelse af receptionen og arrangerer catering, som passer til festen. Bumblebee Event prioriterer planlægningen højt, men der skal altid være plads til at få idéer undervejs og intensivere arbejdet, efterhånden som datoen nærmer sig.

Med Bumblebee Event som samarbejdspartner får du en plan, som vi sammen kan arbejde efter og et mindeværdigt jubilæum.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud