Årsmøde

Årsmøde – året gøres op og vi kigger fremad

Præsentation af årets resultater eller beskrivelsen af hvordan fremtiden kommer til at se ud, når tankerne bliver til ord. Årsmødet er vigtigt og det arrangement hvor ledelsen kan sætte ekstra ind og gøre tallene levende, så medarbejderne er motiveret og spores ind på de fremtidige mål.
Indholdet kræver planlægning, og det samme gør selve præsentationen. Det er vigtigt at sende de rigtige signaler, og derfor skal intet overlades til tilfældighederne.

Overblik og fokus

Bumblebee Event bevarer overblikket, når det handler om at håndtere årsmøder professionelt. Vi skaber ro og rum til, at du kan fokusere på den vigtige opgave, du har på dagen og din egen planlægning.

Event-planlægning

Du kan bruge os som sparringspartner og overlade alle praktiske opgaver til os. Du bestemmer, hvor meget vi skal hjælpe med som eksempelvis at:

  • Finde de helt rigtige rammer
  • Sammensætte menuen
  • Lave en detaljeret køreplan for arrangementet
  • Booke hotel
  • Afvikle indlæg fra scene og talerstol

Dedikeret hjælp

Når Bumblebee Event involveres i dit årsmøde, topmøde eller i dine strategimøder, får du et hold af dedikerede event assistenter til at hjælpe arrangementet positivt på vej. Vi agerer diskret og sætter en ære i, at al fokus er på arrangementet, indholdet og virksomheden.

Lad os hjælpe dig med din event Få et uforpligtende tilbud