Proces

Dit Dream Team. Søger du et stærkt team til planlægning af din event? Hos bumblebee event ønsker vi at skabe levende events, som får din event til at fremstå skarp og mindeværdig. Din event skal skabe en unik, inspirerende og levende oplevelse for dig og dine gæster.

Vi finder det Dream Team, der matcher dine ønsker og forventninger og løfter din event til et højere niveau. Dit Dream Team kan bestå af kreative, visionære, teknologinørder og de skarpeste eventprojektledere, der sikrer at din event guides sikkert og kompetent i mål uden at sprænge budgetterne.

Hvordan planlægger vi en event?

Hos Bumblebee Event er vi ambitiøse. Vi vil så gerne indfri og overgå dine forventninger. Vi er også realistiske og vi ved at uden et tæt samarbejde med dig omkring planlægning af din event, bliver vi ikke helt så skarpe, som vi gerne vil være.

Bumblebee processen Bumblebee processen

Vi lytter

Vi vil så gerne lære mere om dig, om din drøm og dine tanker og ønsker omkring eventen. Så vi stiller en masse spørgsmål og lytter og suger al din viden til os og spørger til de økonomiske rammer. Vi tror på at et tæt samarbejde, giver de bedste og mest levende events.

Vi summer

I den kreative fase er der plads til de vilde, de skæve, de skøre og de skrup-tossede idéer. Når vi brainstormer forsøger vi at have så få begrænsninger som muligt for at skabe en løsning til din event, der matcher alle dine ønsker og understøtter rammerne for arrangementet.

bumblebee event prioriterer brainstormingsfasen, og bruger tid på at skabe den bedste event for dig – uanset om det er et årsmøde, som skal efterlade gæsterne med en wow-oplevelse, jubilæumsfesten der markerer noget stort eller noget helt tredje.

Vi leverer

Den første idé er ikke altid den bedste idé! Når vi præsenterer en idé for dig, har vi arbejdet intenst omkring idéen. Vi har været kritiske i forhold til alle aspekter så som image, lokation, indhold, deltagere og ikke mindst ønsker, forventninger og budget. Processen er din sikkerhed for, at alle tanker og kræfter er lagt i opgaven.

Når den kreative idé til eventen og eventuelle tilretninger af budgettet er godkendt af dig, flytter den kreative proces sig og vi går i det praktiske mode.

Vi planlægger

Planlægning af eventen overlades nu til vores eventprojektledere, som med hård og sikker hånd sikrer at alle eventuelle løse ender samles. At skabe en succesfuld event kræver planlægning. bumblebee event bruger ekstra tid på detaljerne, på at finde og booke de rigtige samarbejdspartnere til eventen og i det hele taget lave en eventplanlægningsplan for succesrig afviklingen af dit arrangement.

Vi eksekverer

Vi tager ejerskab på eventen og ved afholdelse af eventen, er vi naturligvis altid tilstede og styrer eventen fra start til slut. bumblebee event er din garant for at alt forløber, som vi har planlagt og at eventen bliver en succes. Vi sætter en ære i at følge arrangementet helt i mål, og vi slipper dig ikke, før sidste gæst er gået hjem.

Vi evaluerer

Det er vigtigt for os at blive ved med at være det rigtige Dream Team for dig, og derfor er din feedback yderst vigtig for os. Når lysene er slukket, og du har haft tid til at fordøje alle indtryk, indkalder vi til et evalueringsmøde, hvor vi evaluerer vi vores fælles projekt. Vi mener at gode og mindre gode ting skal deles, for vi vil så gerne give dig en god oplevelse til din næste event.